« afbeelding 1 van 1 »
 
woensdag 19 oktober 2016

Het Nationale Verscongres 2016 - 22 november

Op dinsdag 22 november a.s. organiseren Foodmagazine en EFMI Business School alweer de derde editie van Het Nationale Verscongres.
Deze editie staat in het teken van 'verversing van de voedselketen' en is bedoeld voor directie en senior management uit de verssector
en food retail.

De verversing van de voedselketen
In een dynamische markt waarin handelspartners in toenemende mate op zoek zijn naar onderscheidend vermogen, consumentenbehoeften veranderen en de technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo opvolgen, wordt van versleveranciers verwacht dat zij actief innoveren op product en/of conceptniveau.

De centrale vraag van het congres luidt dan ook: "Hoe kan innovatie bijdragen aan het onderscheidend vermogen van verscategorie├źn?"

Een keur aan sprekers laat aan de hand van een aantal spannende cases zien hoe producenten, start-ups en gevestigde retailers
de voedselketen 'vers' houden.

Datum:
dinsdag 22 november a.s.

Aanvang:
9.00 uur (ontvangst)

Locatie:
Villa Flora Venlo

Sprekers:
Geert Benders (PLUS Benders, Vershuys.com en Beej Benders), Thijs van Banning (Landmarkt), Marleen Jansen (Marleen Kookt), Bernhard Vis (DANVO Bakeries), Jan Doldersum (Rijk Zwaan), Gert Mulder (GroentenFruit Huis) en Koen Hazewinkel (EFMI).

Laat u inspireren
Het Nationale Verscongres is dé gelegenheid om inspiratie op te doen en met collega's, innovators en decisionmakers te sparren over
actuele ontwikkelingen in de verswereld.

EFMI-programmadirecteur Koen Hazewinkel is uw dagvoorzitter en heet u graag van harte welkom!

Voor meer informatie en aanmelden: http://efmi.us2.list-manage1.com/track/click?u=b6b621604ab375454f57c19ba&id=f5aa38da35&e=bc520f96c6

Contactgegevens:
EFMI Business School
Heiligenbergerweg 5
Leusden, Utrecht 3833 AC
Netherlands

Add us to your address book <http://efmi.us2.list-manage.com/vcard?u=b6b621604ab375454f57c19ba&id=e4e669ad44>




 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA