« afbeelding 1 van 1 »
 
maandag 27 oktober 2014

Start paddenstoelenpact 2014


De ambitie van het paddenstoelenpact was en is om het paddenstoelencluster in Maasdriel uit te laten groeien tot het belangrijkste centrum van innovatie en duurzame paddenstoelenteelt in Nederland.Het paddenstoelenpact moet ervoor zorgen dat ondernemers en mensen binnen organisaties worden geactiveerd en gemobiliseerd en dat nieuwe projecten worden geïnitieerd. In 2014 focussen we op energiebesparing en duurzame energie en initiëren we een open dag in de herfst waarmee het imago van de sector kan worden versterkt. Op financieel vlak liggen er uitdagingen bij de sector. Er zal dan ook aandacht worden besteed aan markt- en ketenvraagstukken en het verwaarden van champost.

Wilt u een actieve rol? Heeft u ideeën en suggesties? Wilt u hulp of financiering bij een project?
Laat het dan weten aan de nieuwe pactmanager Judith Zengers (06-295 202 89 en/of judith.zengers@zlto.nl) of aan de leden van de stuurgroep.
De stuurgroep zal vanaf eind mei bestaan uit Gerard van den Anker (wethouder gemeente Maasdriel en vervanger van Jos Huizinga), Jaap Breugem (directievoorzitter Rabobank Bommelerwaard) en Ko Hooijmans (afgevaardigde van de sector).
 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA