« afbeelding 1 van 1 »
 
vrijdag 05 april 2019

Winnaar All-in werkgeversprijs Rivierenland 2019

Jarno Goesten Champignons uit Maasdriel is een van de winnaars van de Werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap. In maart werd de prijs uitgereikt binnen het project ‘Op naar de 100.000 banen’. Volgens het programma is Goesten een ambassadeur voor inclusief ondernemerschap en heeft hij verschillende werkgevers met bijvoorbeeld Werkzaak in contact gebracht. Ook boomkwekerij Huverba uit Neder-Betuwe nam een van de prijzen in ontvangst.

De bedrijven werden beoordeeld op de inzet van duurzaamheid, motivatie en ambassadeurschap. Zo werd er gekeken naar maatschappelijke verantwoordelijkheid en of werknemers met een arbeidsbeperking een kans krijgen binnen het bedrijf. Het event werd georganiseerd door VNO-NCW in samenwerking met RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe.

In totaal werden acht winnaars uitgeroepen. De acht wethouders van de gemeenten in Rivierenland mochten de bokaal uitreiken aan de ondernemers, die daarnaast ook een traktatie voor het hele bedrijf kregen. Werkgevers waren genomineerd voor de prijs door onder andere hun creatief denken, het creëren van draagvlak binnen hun organisatie, zorg voor extra aandacht en begeleiding van hun medewerkers.

Bekijk de film over Jarno Goesten Champignons die werd gemaakt met Werkzaak Rivierenland
 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA